Producten

Zink tabletten

Fit4Seasons

Zink

240 Tabletten

Zink is een spoorelement dat bij ontzettend veel processen in het lichaam betrokken is. Deze multifunctionele stof heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces. Ook ondersteunt het de botten en is het goed voor huid, nagels en haren. Zink helpt ook het immuunsysteem en kan het lichaam, als antioxidant, helpen ontgiften.

Daarnaast is Zink ook goed voor het gezichtsvermogen en kan het helpen bij geestelijke druk en inspanning. De stof kan tevens ondersteunen bij de spermatogenese. Zo is Zink goed voor de sperma kwaliteit en kan het bijdragen aan de productie van zaadcellen.

Extra informatie

De gezondheidsvoordelen van Zink

Zink is ontzettend veelzijdig en betrokken bij vele processen in het lichaam. Uit veelvuldige onderzoeken is te concluderen zijn onder andere de volgende voordelen bewezen. 

  • Ondersteunt de botten
  • Is goed voor het celdelingsproces
  • Is goed voor de concentratie en het geheugen
  • Ondersteunt de conditie van het oog
  • Is goed voor de nagels en haren
  • Is belangrijk voor de huid
  • Helpt het immuunsysteem
  • Draagt bij aan de productie van zaadcellen en is goed voor de sperma kwaliteit
  • Is een antioxidant

Voorkom Zink tekort

Al met al kan Zink het lichaam dus op vele manieren ondersteunen. Een tekort kan zorgen voor onder andere problemen met de reuk en smaak veroorzaken. Ook kunnen er vervelende kwalen als nachtblindheid, haaruitval of groeivertraging optreden.

Ingrediënten

113,6 mg Zink Bisglycinaat, 100 mg Isomalt, 10 mg Microkristallijne cellulose, 3.5 mg Silica, 3.5 mg Vegetarische magnesiumstearaat.

Hoe gebruik je Zink tabletten van Fit4Seasons?

Wanneer je gebruik wil maken van de Zink tabletten van Fit4Seasons raden wij aan om 1x daags 1 tablet in te nemen. Neem het tablet bij voorkeur tijdens een maaltijd, met water, in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Zink van Fit4Seasons is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Gebruik het nooit als vervanging maar juist als toevoeging binnen een gezond dieet. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Ontdek nu
Nog meer van Fit4Seasons