Lion’s Mane
Lions mane poeder

Fit4Seasons

Lion's Mane poeder

100 gram
Lion’s Mane is een unieke paddenstoel met een bijzondere reputatie. De Lion’s Mane wordt ook wel nature’s nutrient for the neurons genoemd. Dit supplement is op meerdere manieren te gebruiken, bijvoorbeeld als toevoeging aan een shake.
Extra informatie

Over de Lion’s Mane

De Lion’s Mane (Hericium Erinaceus) is een bijzondere paddenstoel met vele bijnamen. Het vruchtlichaam is wit van kleur en heeft veel weg van de bos manen van een mannetjes leeuw. Vanwege deze look wordt de Lion’s Mane in Nederland vaak ook pruikzwam genoemd. In de traditionele Chinese geneeskunde kennen ze de Lion’s Mane dan weer als hou tou gu, wat apenkop betekent.

Lion’s Mane: Nature’s nutrient for the neurons

De meest interessante bijnaam is toch wel Nature’s nutrient for the neurons (Natuurlijke voedingsstoffen voor de neuronen). Deze bijnaam heeft de paddenstoel te danken aan enkele veelgebruikte toepassingen. Lion’s Mane wordt bijvoorbeeld veel gebruikt ter ondersteuning tijdens Microdosing.

Ingrediënten

100 gram organische Lion’s Mane poeder op basis van vruchtlichamen. Het bevat circa 5% polysachariden, bètaglucanen.

Dosering:

1 theelepel (1,5 gram) per dag opgelost in heet water. De poeder is ook gemakkelijk toe te voegen aan shakes. Een dosering bevat ongeveer 75 mg polysachariden, bètaglucanen.

Algemene informatie

Lion’s Mane van Fit4Seasons is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.