Producten

Chlorella

Fit4Seasons

Chlorella

240 Tabletten

Chlorella is een groene zoetwater alg met een hoge concentratie essentiële voedingsstoffen. Deze krachtige superfood zit vol vitamines, mineralen en antioxidanten.

Chlorella is de rijkste natuurlijke bron van chlorofyl en staat bekend om de ontgiftende eigenschappen. De Chlorella tabletten van Fit4Seasons kunnen ook bijdragen aan een versterking van het immuunsysteem en een gezond hart- en vaatstelsel.

Extra informatie

Chlorella, een waardevolle bron van essentiële voedingsstoffen

Chlorrela is een krachtige superfood vol antioxidanten en een bron van belangrijke voedingsstoffen. Chlorella is rijk aan eiwitten en bevat 19 aminozuren waaronder alle essentiële varianten. Tevens bevat het omega 3 vetzuren en een divers scala aan vitamines waaronder vitamine A, C, E en meerdere B vitamines. Ook bevat de alg verschillende mineralen waaronder zink, ijzer en calcium.

De gezondheidsvoordelen van Chlorella

De samenstelling van Chlorella zorgt ervoor dat de supplementen als zeer gezond beschouwd worden. Ook is er veel onderzoek gedaan naar deze superfood waaruit verschillende potentiele gezondheidsvoordelen naar voren komen. Zo kan het hoge gehalte aan antioxidanten zorgen voor ontgiftende en ontzurende effecten. Het antioxidant Chlorofyl heeft hier een belangrijk aandeel in, er is geen plant ter wereld dat een hoger gehalte bladgroen heeft. Chlorella kan ook helpen om hart en vaatziekten te voorkomen. Zo heeft het de potentie om bloedruk- en cholesterolverlagend te werken en de bloedsuikerspiegel op peil te houden.

Chlorella en Spirulina

Chlorella is verwant aan een andere superfood: Spirulina. Spirulina is net als Chlorella een algensoort en eveneens een krachtige bron van voedingsstoffen. Toch zitten er verschillen tussen deze twee natuurlijke producten. Waar Chlorella dankzij het onder andere hoge chlorofyl gehalte een sterkere ontgiftende werking kan hebben bevat Spirulina meer eiwitten vetzuren. Chlorella en Spirlulina supplementen zijn hierdoor complementair aan elkaar. Wanneer je de Fit4Seasons Chlorella tabletten in combinatie met de Spirulina Fit4Seasons tabletten gebruikt, profiteer je van een maximaal effect.

Ingrediënten

Organisch Chlorella poeder.

Hoe gebruik je Chlorella tabletten?

Wanneer je gebruik wil maken van de natuurlijke Chlorella supplementen van Fit4Seasons raden wij aan om 3x daags 1-2 tabletten in te nemen. Neem de tabletten bij voorkeur tijdens een maaltijd, met water, in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Chlorella van Fit4Seasons is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Gebruik het nooit als vervanging maar juist als toevoeging binnen een gezond dieet. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Ontdek nu
Nog meer van Fit4Seasons