Producten

Spirulina

Fit4Seasons

Spirulina

240 Tabletten

Spirulina is een nutriënt rijke algensoort die behoort tot de populairste superfoods van dit moment. Dit “meest voedzame natuurlijke product ter wereld” heeft een hoge concentratie belangrijke voedingsstoffen waaronder vitamines, essentiële aminozuren, mineralen en antioxidanten.

Het gebruik van Spirulina kan bijdragen aan een breed scala aan positieve gezondheidseffecten. Enkele aan Spirulina gelinkte gezondheidsvoordelen zijn een versterking van het immuunsysteem, een verbeterde energiehuishouding en een verbeterd uithoudingsvermogen.

Extra informatie

Spirulina een krachtige bron van voedingsstoffen

Spirulina zit volgepakt met belangrijke voedingsstoffen. Wanneer je het per gram bekijkt staat het zelfs bekend als het meest voedzame natuurlijke product ter wereld. Zo is Spirulina zeer eiwitrijk en bevat het 18 verschillende soorten aminozuren waaronder alle essentiële varianten. Tevens is Spirulina een bron van antioxidanten en is het rijk aan veel soorten vitamines waaronder vitamine A, C, E, K, en meerdere B vitamines. De blauwgroene alg groeit in mineraalrijk water en dankt daar het hoge mineraalgehalte aan, zo bevat het onder andere calcium, ijzer, magnesium en selenium.

De gezondheidsvoordelen van Spirulina

Dankzij de samenstelling wordt Spirulina als zeer gezond beschouwd. Deze superfood wordt daarom ook met veel verschillende gezondheidsvoordelen in verband gebracht. Zo hebben de antioxidanten een ontgiftende werking en zorgen ze voor bescherming van de cellen. Het kenmerkende antioxidant fycocyanine, dat tevens zorgt voor de blauwgroene kleur, kan daarnaast bijdragen aan een sterker immuunsysteem. Ook voor sporters kan Spirulina erg interessant zijn. Gebruik van het supplement wordt namelijk gelinkt aan meer uithoudingsvermogen en meer spierkracht. Recente onderzoeken wijzen ook op positieve effecten voor het hart en vaatstelsel. Het middel kan onder andere bijdragen om een hoge bloeddruk en bloedsuikerspiegel te voorkomen.

Spirulina en Chlorella

Spirulina wordt vaak in een adem genoemd met Chlorella dat ook al zo’n krachtige alg is. Van beide algen bevat Spirulina meer eiwitten en vetzuren, Chlorella heeft mede dankzij het hoge chlorofyl dan weer een sterkere ontgiftende werking. Gebruik je de Fit4Seasons Spirulina tabletten in combinatie met de Chlorella Fit4Seasons tabletten, dan profiteer je van het maximale effect.

Ingrediënten

Organisch Spirulina poeder.
 

Hoe gebruik je Spirulina tabletten?

Wanneer je gebruik wil maken van de natuurlijke Spirulina supplementen van Fit4Seasons raden wij aan om 3x daags 1-2 tabletten in te nemen. Neem de tabletten bij voorkeur tijdens een maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Spirulina van Fit4Seasons is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Gebruik het nooit als vervanging maar juist als toevoeging binnen een gezond dieet.  Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Ontdek nu
Nog meer van Fit4Seasons