Vitamine B12
Vitamine-b12 fit4seasons

Fit4Seasons

Vitamine B12

240 tabletten
Vitamine B12, ook wel cobalamine genoemd, is een vitamine die belangrijk is voor verschillende processen in het lichaam. Zo draagt Vitamine B12 onder andere bij aan het proces van celvernieuwing, helpt het bij de aanmaak van rode bloedcellen en ondersteunt het de normale werking van het zenuwstelsel. Van nature komt Vitamine B12 alleen voor in dierlijke producten zoals vlees, vis, melkproducten en eieren. Voor vegetariërs en veganisten kan dit voor problemen zorgen. Een Vitamine B12-tekort kan onder andere bloedarmoede, vermoeidheid en geheugenverlies als gevolg hebben. Ook ouderen of personen met een verminderde B12 opname kunnen tegen deze klachten aanlopen. Vang dit tekort op met de Vitamine B12 tabletten van Fit4Seasons en ga voor een fit en vitaal leven, vier seizoenen lang.
Extra informatie

De gezondheidsvoordelen van Vitamine B12

Vitamine B12 behoort tot het vitamine B-complex en kennen we ook als Cobalamine. Het is een in water oplosbare vitamine die bijdraagt aan verschillende belangrijke processen in het lichaam. Zo is het van belang voor de vorming van rode bloedcellen, helpt het bij het celdelingsproces en speelt het een belangrijke rol in de opbouw van zenuwcellen. Ook draagt Vitamine B12 bij tot de normale werking van Immuunsysteem en ondersteunt het de afweer van het lichaam.

Last van moeheid of een wazig hoofd? Ook in dat geval zouden Vitamine B12 tabletten een helpende hand kunnen bieden bieden. Deze vitamine heeft een gunstige invloed op vermindering van vermoeidheid, bevordert de energiestofwisseling en draagt bij aan geestelijke veerkracht en betere concentratie.

Voorkom een Vitamine B12-tekort

Omdat Vitamine B12 alleen voorkomt in dierlijke producten zoals vis, vlees, melkproducten en eieren kunnen veganisten en vegetariërs last krijgen van een Vitamine B12-tekort. Maar bijvoorbeeld ook ouderen en personen met maag en darm problemen lopen vanwege een verminderde opname het risico op een B12-tekort.

Een Vitamine B12-tekort kan enkele vervelende gevolgen hebben. Zo is het mogelijk dat er een vorm van bloedarmoede optreedt die onder andere kan zorgen voor vermoeidheid, duizeligheid, oorsuizen, hartkloppingen en een zwak gevoel. Ook kunnen er zenuwproblemen optreden waaronder tintelingen, een verminderde coördinatie en minder gevoel in de vingers of voeten.

De Vitamine B12 tabletten van Fit4Seasons kunnen helpen bij het voorkomen van een Vitamine B12-tekort. De tabletten zijn ook geschikt voor veganisten.

Ingrediënten

Isomalt, Methylcobalamine b12, Adenosylcobalamine (dibencozide), vegetarische magnesiumstearaat, Silica, Kersenaroma.

Hoe gebruik je Vitamine B12 tabletten van Fit4Seasons?

Wanneer je gebruik wil maken van de natuurlijke Vitamine B12 tabletten van Fit4Seasons raden wij aan om 1x daags 1 tablet in te nemen. Neem het tablet bij voorkeur tijdens een maaltijd, met water, in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Vitamine B12 van Fit4Seasons is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Gebruik het nooit als vervanging maar juist als toevoeging binnen een gezond dieet. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.