Producten

Pine-pollen

Fit4Seasons

Pine Pollen

240 Tabletten

Pine Pollen is een unieke maar zeer potente superfood. Het van dennenbomen afkomstige product is namelijk een van de weinige natuurlijke bronnen van DHEA, een hormoon dat erg belangrijk is voor het lichaam.

De Pine Pollen supplementen van Fit4Seasons kunnen onder andere bijdragen aan een beter immuunsysteem, minder stress en een verhoogd libido.

Extra informatie

Pine Pollen voor een goede gezondheid van lichaam en geest

Pine Pollen, ook wel dennen- of grenen pollen genoemd, is een krachtige superfood met veel gezondheidsvoordelen. Pine Pollen is nutriënt rijk en bevat vele vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten, enzymen en co-enzymen. Al deze voedingsstoffen kunnen gezien worden als bouwblokken voor het lijf. Ze zijn essentieel voor een goede gezondheid van lichaam en geest.

Herstelt de hormoonbalans en voorkomt snelle veroudering

Het aspect waar Pine Pollen het meest om gewaardeerd wordt is de eigenschap om de hormoonbalans in het lichaam te kunnen herstellen. Het is een van de weinige natuurlijke bronnen van het hormoon DHEA. Dit stofje is een voorloper van onder andere testosteron en wordt in verband gebracht met enkele belangrijke lichaamsprocessen. Een tekort kan onder andere stress en emotie gerelateerde problemen veroorzaken.

DHEA staat ook bekend als het anti-aging hormoon. De aanmaak ervan neemt naarmate je ouder wordt af met als gevolg dat de huid en het geheugen. Wanneer je DHEA aanvult met bijvoorbeeld de Pine Pollen supplementen van Fit4Seasons kun je de balans herstellen en snellere veroudering tegengaan. Hierbij is het mogelijk om de conditie van de huid en het cognitieve vermogen te verbeteren.

Andere gewaardeerde eigenschappen die aan het gebruik van Pine Pollen gelinkt worden zijn: verlaging van cortisol (stress hormoon), een hoger libido en ondersteuning bij gewichtsverlies. Al met al kunnen we spreken van een absolute superfood.

Ingrediënten

Organisch Pine Pollen poeder, maltodextrine.

Hoe gebruik je Pine Pollen tabletten?

Wanneer je gebruik wil maken van de natuurlijke Pine Pollen supplementen van Fit4Seasons raden wij aan om 3x daags 1-2 tabletten in te nemen. Neem de tabletten bij voorkeur tijdens een maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Pine Pollen van Fit4Seasons is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Gebruik het nooit als vervanging maar juist als toevoeging binnen een gezond dieet. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Ontdek nu
Nog meer van Fit4Seasons