Producten

Fit4Seasons

Shiitake

100 gram

Shiitake (Lentinula edodes) is meer dan een culinaire schat uit Azië. Deze paddenstoel wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn geneeskrachtige eigenschappen en draagt niet voor niets de titel ‘Keizer der paddenstoelen’. 

Extra informatie

Belangrijkste toegewezen werkzame eigenschappen:

Shiitake (Lentinula edodes) is meer dan een culinaire schat uit Azië. Deze paddenstoel wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn geneeskrachtige eigenschappen en draagt niet voor niets de titel ‘Keizer der paddenstoelen’. Naast zijn intense umami smaak en vlezige textuur, kan hij namelijk tal van gezondheidsvoordelen bieden. Shiitake paddenstoelen bevatten diverse stoffen die kunnen helpen het immuunsysteem beschermen en ontstekingen te verminderen. Wetenschappelijk onderzoek suggereert dat ze een rol kunnen spelen bij de darmgezondheid.

Voordelen

  • Fit4Seasons kwaliteit Shiitake poeder

  • 100 grams verpakking

  • 75mg polysachariden en bètaglucanen per dosering

  • Gemakkelijk te doseren

  • Ideaal te gebruiken in shakes

  • Ook te combineren met andere paddenstoelen poeders

Ingrediënten

100 gram organisch Shiitake extract van 100% vruchtlichaam (paddenstoel). Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 30% polysachariden en bètaglucane

Dosering:

1 theelepel (1,5 gram) per dag opgelost in heet water. De poeder is ook gemakkelijk toe te voegen aan shakes. Een dosering bevat ongeveer 75 mg polysachariden, betuline, betulinezuur en sterolen.

Algemene informatie

Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten. Bewaren bij kamertemperatuur op een donkere plek.

Ontdek nu
Nog meer van Fit4Seasons